OL-genser

Som tidligere skrevet (opptil flere ganger) har jeg holdt på med OL-genseren. Nå har det seg slik at den har vært ferdig i litt over en uke nå. Har ikke klart å delt bilder av den ennå, fordi skoleeksamen, jobb og trening har tatt all min tid. Nå er den altså ferdig! Jeg har lært mye nytt om strikking og møtt mange utfordringer. Underdelen ble strikket for løst, jeg har strikket mønsteret litt for stramt, armene ble sydd fast litt for stramt, jeg klaret å klippe hull i den og måtte sy "pent" for å kamuflere det, men på et mystisk vis er jeg blit ferdig. Er ganske fornøyd med resultatet og størrelsen ble perfekt!Slik ser den ut forran.  Var forresten her jeg klarte å klippe hull i mønsteret...skulle bare fjerne noen maskesting, men ble litt ivrig med saksa. Bak...

Flagg i halskant er strikket og sydd med maskesting. Glidelås ble sydd i for hånd.  Katten ville være med på bilde å gjøre sin debut på bloggen. Katten Zara! :) 

Garn er Falk fra Dalegarn og strikket på pinne nr 3,5. Størrelsen er XS med noen ekstra cm lengde i ryggen og på armene. 

 

Er i gang med enda en genser, ikke OL-genser! En som er mye enklere! :) Bilder kommer!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits